Met de fiets naar het fietscongres

De fietscollega's van de Vlaamse provincies zien het Fietscongres als een ideale kans om de dag voordien, maandag 6 juni, vanuit de stad Antwerpen met een fietskonvooi over de fietssnelweg/fietsostrade Antwerpen-Gent richting Gent te fietsen. En u kunt er bij zijn! Het concept: hoe meer fietsers, hoe meer vreugde.

Het programma ziet er voorlopig* als volgt uit:

 

Maandag 6 juni

12.30 uur: verzamelen aan het provinciehuis aan de Singel, Desguinlei 100 te Antwerpen
13.00 uur: vertrek aan het provinciehuis te Antwerpen
13.30 uur: we fietsen over de grens van de provincies Antwerpen - Oost-Vlaanderen. Daar wachten enkele Oost-Vlaamse collega's ons alvast op om mee te fietsen.
15.00 uur: Sint-Niklaas: stop voor 3-uurtje aangeboden door de stad Sint-Niklaas (vertegenwoordigd met 2 presentaties op het Fietscongres)
18.00 uur: aankomst in Gent. In het provinciehuis van Oost-Vlaanderen staat ons een kleine receptie op te wachten aangeboden door de provincie Oost-Vlaanderen
19.00 uur: een hapje eten**
20.00 uur: bezoek tentoonstelling Bike To The Future (onder voorbehoud http://www.designmuseumgent.be/agenda/bike-to-the-future)

Dinsdag 7 juni: deelname Fietscongres

Laat ten laatste op 20 mei via fietsen@provincieantwerpen.be weten of u meefietst, zodat de provincies voor voldoende bevoorrading kunnen zorgen in Sint-Niklaas en Gent. 

*Kleine wijzigingen zijn nog mogelijk.
**U voorziet zelf uw eet- en slaapplaats in Gent.