Praktisch

Selectie call for abstracts & kennismarkt

Bedankt voor al uw idee├źn en projecten voor het programma van het Fietscongres 2018!

  • Wauw, u stuurde 50 voorstellen door om er opnieuw een topcongres van te maken!
  • Elk abstract wordt door een jury van mobiliteitsprofessionals beoordeeld. Eind januari weet u of uw project erbij zit.
  • In februari maken we het programma bekend en kan u partner worden van het Fietscongres.
  • Vanaf eind maart kan u zich inschrijven.

Doelgroep

Iedereen die zich professioneel of vrijwillig inzet om (veilig) fietsen te promoten. We denken daarbij aan mobiliteitsambtenaren van steden, gemeenten en provincies, medewerkers van de Vlaamse overheid, studiebureaus, politie, belangenverenigingen en onderwijsinstellingen.  

Locatie

Deze keer zijn we te gast in het congres- en erfgoedcentrum Lamot in Mechelen. De oude bierbrouwerij Lamot is een centrale ankerplaats in de stad Mechelen en werd tussen 2000 en 2005 volledig vernieuwd. De gedurfde architectuur zorgde voor een geslaagde combinatie van oud en nieuw; een moderne toekomstvisie met respect voor erfgoed.

Lamot ligt op 1,5 km van het station van Mechelen. Dat is 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen. Bekijk de bereikbaarheidsinfo.

Adres
Van Beethovenstraat 8-10
2800 Mechelen

Prijs

Vroegboekkorting: als u inschrijft tot en met 15 mei betaalt u slechts 100 euro om deel te nemen aan het Fietscongres. Nadien betaalt u 125 euro. 

Nog vragen?

Karen Foubert
Projectverantwoordelijke vorming professionals
karen.foubert@vsv.be 
015 63 14 00.