Blue-bike

Wil je in gesprek gaan, bekijk hier wanneer de partner online is.

Wat doen we?

Je eindbestemming ligt meestal verder dan waar trein, tram of bus je brengen. Om die laatste kilometers vlot, snel en comfortabel te overbruggen, is er Blue-bike. Je vindt de blauwe stadsfietsen in heel België aan meer dan 65 trein-, tram- en busstations en enkele P&R’s. Met een Blue-bikekaart op zak verplaats je je op de meest snelle, flexibele en aangename manier zonder file- en parkeerproblemen!

Blue-bike is niet alleen enorm flexibel en eenvoudig, het betekent ook meer schone lucht. 28% van de Blue-bikegebruikers maakte voor de komst van Blue-bike gebruik nl. van de wagen bij de verplaatsing. Meestappen in het grootste netwerk van deelfietsen in België is dus én een mobiliteitsoplossing om minder wagens op de baan te hebben én een klimaatoplossing door CO2 te besparen.

Het succes van Blue-bike ligt in het grote netwerk over gans België. Het openbaar vervoer is goed en comfortabel maar daarmee geraakt de klant zelden tot aan de voordeur van zijn of haar bestemming. Met een straal van 5 kilometer geraak je met de deelfiets op een kwartiertje op je bestemming. Dit netwerk willen wij samen met steden, gemeenten de komende jaren sterk uitbreide, in stedelijk, voorstedelijk maar evengoed in landelijk gebied. Op die manier garandeert u basisbereikbaarheid in uw vervoerregio.

Contactpersonen

bluemobility

Claudia Offeciers

Marketing en communicatie / 0491 ­16 ­24 ­78 / claudia.offeciers@blue-mobility.be

Hoe kan je ons bereiken?

We zijn aanwezig op het digitale congres op onderstaande momenten. Wil je met ons (video)chatten? Klik hieronder op de Teams link.

  • Dinsdag 6 oktober vanaf 13u tot 17u.
  • Woensdag 7 oktober vanaf 13u tot 17u.

Ga naar Teams

We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie