Fietscongres 2020

Wat is het?

Het Fietscongres wordt om de 2 jaar georganiseerd door de VSV in samenwerking met diverse partners en een gaststad. Het Fietscongres is er voor al wie zich inzet om een beter en veiliger fietsbeleid te creëren. Dit jaar zal het Fietscongres voor de eerste keer digitaal doorgaan.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in voor het Fietscongres door je online te registreren en betaalt €110. Nadat je de bevestigingsmail hebt ontvangen, maak je een account aan en krijg je toegang tot de congressite. Hier vind je de live-uitzendingen, de themasessies, een deelnemerslijst en de digitale kennismarkt terug. Tijdens de week van 6 t.e.m. 9 oktober bekijk je de themasessies die online staan, volg je de livesessies die rechtstreeks vanuit de VSV-studio worden uitgezonden of chat je met een van onze partners. Iets gemist? Geen nood, na 9 oktober blijft alle inhoud nog een tijdje beschikbaar.

Fiets je mee?

Op maandag 5 oktober organiseren Fietsberaad en de provincie Antwerpen een fietstocht. Je legt de tocht op eigen tempo af. Op verschillende plaatsen tref je experten die je graag een woordje uitleg geven over de locatie. De fietstochten zijn volledig coronaproof. Deelnemers brengen we een week op voorhand op de hoogte van de geldende maatregelen.


Praktisch

Datum: van maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 oktober 2020
Prijs: €110
Locatie:
digitaal via fietscongres.be

Schrijf in


Vragen?

Karen Foubert
Projectverantwoordelijke vorming professionals
karen.foubert@vsv.be
015 63 14 00

Fietscongres van de VSV in Congrescentrum Lamot - Foto David Legreve
We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie